Sydney Leroux

Sydney og hendes to søskende holder 1 års fødselsdag med en dejlig skovtur incl lækkerbidder, slikposer og varm cacao til de tobendede, fra venstre er det Luka, Carli,Sydney, Onkel Lucky Luke, storesøster Dali, Mor Mity og storebror Buster :-)

Sydney i Sverige

Sydney har været med på sommerferie i sverige.

Vi var på Pudelcamp med den Svenske Pudelklub, vi havde barnebarn Celina med og her havde Sydney en særlig stjerne, Sydney havde en dejlig uge i det svenske, hvor hun fulgtes med Celina der gerne viste hende lidt af det Svenske land, som Sydneys mor jo stammer fra, og Sydney fik også hilst på en masse svenske pudler i alle størrelser, farver, klipninger og frisurer, samt lavede en masse forskellige aktiviteter.  Sydney havde en dejlig ferie. 

Sydney

Sydney udvikler sig fint og er en naturlig nysgerrig og afbalanceret hvalp, som hviler godt i sig selv , hun leger ofte alene, graver gerne huller og undersøger jordbunden, men leger også tit med Dali´,som er hendes store søster og er 1 år ældre end Sydney.

                                                                 🤪😎 

Hvalpetræning hos Johanna er et hit, her bliver hun udfordret og skal selv byde ind med ideer om hvad diverse ting og sager kan bruges til    -især elsker Sydney hvis der er noget hun kan komme op på, det er bare det store hit og komme lidt til vejrs 👍😎

           -og det ugentlige møde med sine to kuld-søskende, som også går i "hvalpe-skole" hos Johanna,  er bare mega meget populært 🤪🤪🤪

Sydney bliver boende her hjemme hos os, det er meningen at Sydney skal være vores næste avlstæve, og selvfølgelig skal hun også deltage i alle de aktiviteter som vores andre hunde deltager i. Sydney har umiddelbart et roligt og overvejende temperament, hun vil gerne lege og opleve al ting, hun falder hurtigt til ro igen og er tilpas nysgerrig og undersøgende, derudover er hun godt skabt med en god størrelse, kraftige stærke ben, en god stærk krop og ser fin og dejlig ud :-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Denis | Svar 12.09.2019 00:03

Hej
Har I planer at få nogen hvalpe i den nærmeste fremtid?

Simone | Svar 04.09.2019 20:41

Hej :)

Har i nogen planlagte kuld indenfor nærmeste fremtid?

Vh Simone

Lianne Hansen | Svar 18.05.2018 17:11

Ja, så er jeg her igen. Jeg håber stadig at være på din venteliste til en han her til september. Er Sydney i løb?
Hilsen Lianne

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.11 | 20:27

Hej Eva og Poul. Vi søger en skøn mellempudel, og synes jeres ser så skønne ud! Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med på job, og masser af opmærksomhed hjemme.

...
24.09 | 18:20

sikke nogle fantastisk hunde
Jeg er interesseret i at høre om i evt har hvalpe til næste år
Jeg løber selv Agility med min cocker
Vi søger en ekstra familie fa

...
14.09 | 16:00

Vi søger en mellempudel farve ikke vigtigt.
Desværre måtte vi dige farvel til vores gamle, skønne Pudel.
Mvh Ingrid

...
05.09 | 18:07

Vi søger en mellem puddel tæve.
Med venlig hilsen
Malcolm og Dorthe Spurrell

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE