Sydney Leroux

Sydney og hendes to søskende holder 1 års fødselsdag med en dejlig skovtur incl lækkerbidder, slikposer og varm cacao til de tobendede, fra venstre er det Luka, Carli,Sydney, Onkel Lucky Luke, storesøster Dali, Mor Mity og storebror Buster :-)

Sydney i Sverige

Sydney har været med på sommerferie i sverige.

Vi var på Pudelcamp med den Svenske Pudelklub, vi havde barnebarn Celina med og her havde Sydney en særlig stjerne, Sydney havde en dejlig uge i det svenske, hvor hun fulgtes med Celina der gerne viste hende lidt af det Svenske land, som Sydneys mor jo stammer fra, og Sydney fik også hilst på en masse svenske pudler i alle størrelser, farver, klipninger og frisurer, samt lavede en masse forskellige aktiviteter.  Sydney havde en dejlig ferie. 

Sydney

Sydney udvikler sig fint og er en naturlig nysgerrig og afbalanceret hvalp, som hviler godt i sig selv , hun leger ofte alene, graver gerne huller og undersøger jordbunden, men leger også tit med Dali´,som er hendes store søster og er 1 år ældre end Sydney.

                                                                 🤪😎 

Hvalpetræning hos Johanna er et hit, her bliver hun udfordret og skal selv byde ind med ideer om hvad diverse ting og sager kan bruges til    -især elsker Sydney hvis der er noget hun kan komme op på, det er bare det store hit og komme lidt til vejrs 👍😎

           -og det ugentlige møde med sine to kuld-søskende, som også går i "hvalpe-skole" hos Johanna,  er bare mega meget populært 🤪🤪🤪

Sydney bliver boende her hjemme hos os, det er meningen at Sydney skal være vores næste avlstæve, og selvfølgelig skal hun også deltage i alle de aktiviteter som vores andre hunde deltager i. Sydney har umiddelbart et roligt og overvejende temperament, hun vil gerne lege og opleve al ting, hun falder hurtigt til ro igen og er tilpas nysgerrig og undersøgende, derudover er hun godt skabt med en god størrelse, kraftige stærke ben, en god stærk krop og ser fin og dejlig ud :-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Denis | Svar 12.09.2019 00:03

Hej
Har I planer at få nogen hvalpe i den nærmeste fremtid?

Simone | Svar 04.09.2019 20:41

Hej :)

Har i nogen planlagte kuld indenfor nærmeste fremtid?

Vh Simone

Lianne Hansen | Svar 18.05.2018 17:11

Ja, så er jeg her igen. Jeg håber stadig at være på din venteliste til en han her til september. Er Sydney i løb?
Hilsen Lianne

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.07 | 13:38

Vi er på udkik efter en sort mellem puddel. Evt dværg. Kan man komme på venteliste?

...
03.07 | 08:41

Goddag. Vi kigger efter brun, mellem ,puddel, hun. Vi bor på en gård ved næstved. Tidligere har vi haft golden retreivere. Har I hvalpe til salg? Vh. Lis

...
07.06 | 15:36

Hejsa. Jeg søger en lille puddelhund. Har haft hund igennem 35 år. Er stoppet med arbejde. Bor i hus med min mand. Håber på at få en lille glad hund igen.

...
29.05 | 11:01

Hei, jeg og samboeren min ønsker oss en dverg puddel eller toy puddel. Send oss en mail for mer informasjon om oss.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE